昨日の昼ご飯は鰻丼でした。愛知県三河産の大鰻を買ってきました。これに串を打って強火で焼きました。肝がついていたので肝吸いとホウレンソウ胡麻和えとぬか漬け赤蕪胡瓜を添えました。
昨天的午餐是米飯。 我買了來自愛知縣三河的大鰻魚。 我打了一把筷子,用大火烤了它。 肝吸和菠菜芝麻和醃制的紅瓜胡瓜被添加,由於肝臟是附加的。
Yesterday's lunch was unadon. Big eel made in Aichi-ken Mikawa has been bought. A skewer was struck in this and it was seared with a high flame. There was a liver, so liver soup, spinach vegetables with sesame paste dressing and beet cucumber of vegetables pickled in rice-bran paste were added.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます