![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/2f/b5/69a1cef7fee2ebf90689734031dd2ec5.jpg?1601182960)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/6b/1e/cc6ebf530e4899c1593738b358fded85.jpg?1601182960)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/29/7a/8f1ceb5fe1790fda8ce6b2f31e8077e5.jpg?1601182961)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/0d/d9/52160422759791581bf8442d1c2f9079.jpg?1601182960)
今日は休日だから弁当を持っていつもの春日井三山を登りました。秋晴れの爽やかな山で食べる山菜鶏肉蒸しご飯は最高のご馳走です。自家製小鯵の干物や黒瓜と胡瓜の糠漬けもとても美味しくいただきました。
今天是假日,所以我帶了午餐,爬上了通常的卡蘇卡伊三山。 山野菜雞肉蒸飯,在秋天陽光明媚的山上吃是最好的食物。 自製小魚乾和醃制的黑瓜和胡椒也很好吃。
Because it was a holiday today, usual Kasugai three mountain was climbed with a box lunch. The chicken steamed rice of wild vegetable eaten at a refreshing mountain of clear weather of autumn is the best treat. I also received dried fish of homemade Koaji, black cucumber and cucumber vegetables pickled in rice-bran paste very well.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます