今日の朝ごはんには昨日入手した台湾豆腐乳を加えました。🇹🇼豆腐乳とは豆腐を発酵させた調味料です。とても塩辛いから炊きたて白飯の上にほんの少し乗せて食べます。その他いつものメニュー自家製紅鮭干物、ほうれん草ごま和え、納豆、自家製味噌の味噌汁などのうち豆腐乳が最高でした。
今天的早飯加上了昨天得到的臺灣豆腐乳。🇹🇼豆腐乳是豆腐發酵後的調味料。因為太鹹了,所以煮好後放在白米飯上吃。其他平時的選單自家制紅鮭幹物、菠菜芝麻拌、納豆、自家制味增湯等中豆腐乳是最棒的。
The Taiwanese tofu milk I got yesterday has been added to today's breakfast. Tofu milk is the seasoning of Taiwan where I fermented tofu. Because it's very salty, freshly I cooked, I give a ride just slightly on Shirai and eat. Additionally shoot tofu milk of usual menu homemade red salmon dried fish, spinach dish dressed with sesame sauce, fermented soybeans and miso soup of homemade fermented soybean paste was best.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます