今日は朝から助六寿司です。昨夜からなんだか無性にお寿司が食べたくなっていたから今朝は早朝から目が覚め準備にとりかかりました。
巻き寿司には胡瓜と茹でほうれん草人参と卵焼きと蟹蒲鉾と煮エリンギと紅生姜等が巻かれています。いなり寿司の油揚げは熱湯にくぐらせてて油抜きをしてから時間をかけてじっくり煮込みました。
今天從早上開始是助六壽司。從昨天晚上開始總覺得非常想吃壽司,所以今天早上從早上開始就開始著手做醒來的準備。
卷壽司上纏繞著黃瓜、煮菠菜、煎雞蛋、蟹肉花車、煮杏鮑菇和紅薑等。油炸壽司是在熱水裏浸一下,去掉油後花時間慢慢煮的。
Today is Sukeroku sushi from a morning. Because whether it was from last night felt like eating sushi anyhow, I began to wake from early morning and prepare this morning. Eringi mushroom and red pickled ginger, etc. boil with cucumber, boiling spinach carrot, omelet and crab boiled fish paste, and are wound on rolled sushi. I spent time and boiled carefully after thin fried tofu of fried bean curd stuffed with sushi rice was making boiling water pass, and it was done without oil.
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