自家製味噌の蔵出しです。約二年前に仕込まれた原材料の大豆たちは我が家の縁の下で二回の猛暑をじっと耐えたのです。
うまくできているか心配しながら梱包を解きました。
出てきた真っ黒な赤だし味噌を小指の先に付けてペロリ。
これは旨い、大成功だぁ~。
白い部分は味噌麹黴です。これも大成功のあかしでとても美味しいです。
是自製味增的藏品。 大約兩年前採購的原材料大豆們在我家的邊緣下一直忍受著兩次酷暑。
我一邊擔心能不能做好,一邊解開了包裝。
把出來的漆黑的紅色味增貼在小指尖上。
這個好吃,大成功啊~。白色的部分是味增麯黴。 這也是大成功的證明,非常好吃。
It is getting out storehouse of the homemade miso. The soybeans of raw materials taught about two years ago endured still intense heat of the twice under the relationship of my home.
I untied a package while doing it well, or worrying.
Is the jet-black red that came out, and attach miso to the point of the little finger; and in no time.
This is a good great success.
A white part is a miso aspergillus. This is very delicious by the proof of the great success, too.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます