伽羅蕗(キヤラブキ)です。我が家の庭に自生している蕗を茹でてから一晩水に漬けてあく抜きをしました。その後醤油と砂糖と味醂などで煮詰めました。これを炊きたての白飯に乗せて食べたらこれだけでご飯三杯はいけます。
是我伽羅蕗了一個生在我花園裡的肉,然後浸泡在水中過夜,然後煮沸。 之後,用醬油、糖和味精煮沸。 如果你把這個放在新鮮煮的白米飯上,你可以在茶杯里吃三杯白米飯。
It's KIYARABUKI. I put it in a night water and removed the bitterness after the butterbur growing naturally in a garden of my home was boiled. This was boiled down with soy sauce, sugar and sweet rice cooking wine after that. This has been just cooked, if I load rice down and eat, it's possible to have three cups of meal in a bowl only with this.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます