少しでも欧州気分を!ということで、今夜のディナーは
・北浜のフレンチ"La Tortuga"のオードブル
・ミラノ風カツレツ(自炊)
・赤ワイン(Chateau Bahans Haut-Brion 2004, 5大シャトー オーブリオンの2nd)
と少し奮発!
明日は京都の温泉でも行こうかな。。。
---------
To feel Europe in Janan, I prepared a rich dinner tonight:
- Hors-d'oeuvre made by "La Tortuga," a famous French restaurant in Osaka
- A cutlet in Milano style (cooked by myself)
- Chateau Bahans Haut-Brion
Tomorrow, maybe going to a hot-spring in Kyoto...
・北浜のフレンチ"La Tortuga"のオードブル
・ミラノ風カツレツ(自炊)
・赤ワイン(Chateau Bahans Haut-Brion 2004, 5大シャトー オーブリオンの2nd)
と少し奮発!
明日は京都の温泉でも行こうかな。。。
---------
To feel Europe in Janan, I prepared a rich dinner tonight:
- Hors-d'oeuvre made by "La Tortuga," a famous French restaurant in Osaka
- A cutlet in Milano style (cooked by myself)
- Chateau Bahans Haut-Brion
Tomorrow, maybe going to a hot-spring in Kyoto...