Apres l'Insead

欧州へのMBA留学体験記と
その後のつつましい生活について。。。

今日も楽しくキッチンドランカー!? (Cotes de porc charcutiere)

2012-02-04 19:59:10 | Life @JAPAN
たまには料理中の様子をパチリ♪

今夜ははまっているポテサラと、フレンチ風の豚ロースステーキ!
で、今日も?料理中にビールを堪能・・・あぁ、幸せ。

で、出来上がりの姿はこれ↓

豚ロースのシャルキュティエール風というらしいんですが、
かなりソースが美味い・・・
(材料はバター、白ワイン、玉ねぎだけなのに!)

気分だけはリッチです。。。^^;

----------
FYI, give you a pic when i cook.

Tonight's dinner were my favorite potato salada and pork stake in French style.
Of course, i drank a beer while cooking as usual...

The pic below was the final stage of tonight's dinner.

The sauce was great (as i cooked it)...
It was made of only butter, white wine and onion!

Feeling rich tonight, but the reality is...

最新の画像もっと見る

コメントを投稿