昨日の予告どおり、本日の夕食はナポリタン♪
白ワインやバターも効かせて、塩は一切使用せず。
しかーし、これがまたナポリタン♪(笑)
意外と簡単ですね。なんだかはまりそう~( ~o~)
フランスに住んでから以前と少し変わったのは、
食事の時間をゆったりと楽しむことができるようになったこと。
ワインとビール、手料理のナポリタンで、
普通の夕食もなんだか贅沢に感じる?(笑)
シャトー・モン・ペラ2004も美味でござんした。
・・・ただ、ちょっと作りすぎ。。。おなか一杯です。^^;
------------
As I said, today's dinner was spaghetti napolitan!
With a cup of white wine and a piece of butter, no additional salt.
It was really good taste, amazingly.
Not so difficult, I would be good at making it.
Since living in France, I learned to enjoy eating and drinking slowly,
feeling the time passing by.
With a glass of red wine, chateau Mont-Perat 2004, a glass of beer,
and my hand-made spaghetti napolitan,
usual dinner became very rich and gorgeous...^^
...but it was too much for me in quantity today...
白ワインやバターも効かせて、塩は一切使用せず。
しかーし、これがまたナポリタン♪(笑)
意外と簡単ですね。なんだかはまりそう~( ~o~)
フランスに住んでから以前と少し変わったのは、
食事の時間をゆったりと楽しむことができるようになったこと。
ワインとビール、手料理のナポリタンで、
普通の夕食もなんだか贅沢に感じる?(笑)
シャトー・モン・ペラ2004も美味でござんした。
・・・ただ、ちょっと作りすぎ。。。おなか一杯です。^^;
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As I said, today's dinner was spaghetti napolitan!
With a cup of white wine and a piece of butter, no additional salt.
It was really good taste, amazingly.
Not so difficult, I would be good at making it.
Since living in France, I learned to enjoy eating and drinking slowly,
feeling the time passing by.
With a glass of red wine, chateau Mont-Perat 2004, a glass of beer,
and my hand-made spaghetti napolitan,
usual dinner became very rich and gorgeous...^^
...but it was too much for me in quantity today...