Apres l'Insead

欧州へのMBA留学体験記と
その後のつつましい生活について。。。

スパゲッティ・ボロネーゼ (Spaghetti alla Bolognese)

2008-04-12 20:59:29 | Life @JAPAN
美味いっす。これまででベストかも。^^

最近の週末マイブームと化している?自炊シリーズですが、
やっぱり、レトルトを買ってくるのとは味が違う。
ホールトマトも和食なら酸味が強いけど、イタリアンならあいますなぁ
など色々と発見もあってなかなか楽しい♪

ボロネーゼは赤ワインにも合うので、先週開けたワインも進むしね。

--------------
Tastes really good, maybe best of all so far.

Cooking seems to be my recent pastime hobby.
It is much better to cook by myself than to use pouch-packed foods.
Using whole tomato can is suitable for Italian meals than Japanese ones, I think.
It's really interesting to discover such a thing.

This spaghetti matches red wine, making me drink more glasses of red wine...