1. Zouni: Kombu based soy sauce soup with mochi, shrimp, cram, yellow tail fish, chicken, fishcake, radish, carrot, trefoil and yuzu.
2. traditional dippings for simply
eating cooked mochi: azuki, kinako, soysauce w/sugar and glinded radish
3. how to be prepared for bringing own mochi at Tondo yaki
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1334850099892338&id=203077069736319
最新の画像[もっと見る]
- 嵐、蓬、根菜フレンチ 1ヶ月前
- 嵐、蓬、根菜フレンチ 1ヶ月前
- 嵐、蓬、根菜フレンチ 1ヶ月前
- 砂糖→はちみつのキムチ 2ヶ月前
- 砂糖→はちみつのキムチ 2ヶ月前
- 砂糖→はちみつのキムチ 2ヶ月前
- 砂糖→はちみつのキムチ 2ヶ月前
- ベイコンできた! 2ヶ月前
- ベイコンできた! 2ヶ月前
- まいわし胡麻酢漬け 3ヶ月前
Recent Entries | 通訳 Japanese Guide
- 引越退去立会通訳
- twitter 挨拶 石橋香
- Shukkeien Plum trees on mid- Feb - Kaori's Japanese Guide
- Japanese Sake Rice wine trial counter in JR Hiroshima station - Kaori's Japa...
- How to use Cha-sen: bamboo beater - Kaori's Japanese Guide
- FMIwakuni my program starts on Thursday 5/25
- 『英語で雛祭りと茶道のワークショップ』の撮影にいってきました!
- tea ceremony workshop in English 英語解説、茶道ワークショップ
- 日本語ボランティア
- Mochi cooking class for kids