昨日のコーンビーフ画像をみた米国FBFさんより、旨いレシピはこれ!と教わる。
セロリいれても良い?ときくと、いれるよりはベイコンチップとソテーしたのを添えるほうがいいよ、とのこと。アドバイス通りにつくると、美味なの、なんの。
発信する、って、美味しいご褒美がもらえるものだ(^^♪
1. Wash the corned beef twice in clean water.
2. Pan sear the beef - you want a bit of brown crust to develop.
3. cover with water and simmer the corned beef for one hour with these seasonings
peppercorn, bay leaves, allspice, cinnamon, ginger, coriander, cloves, nutmeg and mustard seed. .
4. add peeled and sliced potatoes and carrots, and continue to cook for 45 minutes.
Serve with crusty bread and beer
最新の画像[もっと見る]
- 嵐、蓬、根菜フレンチ 4日前
- 嵐、蓬、根菜フレンチ 4日前
- 嵐、蓬、根菜フレンチ 4日前
- 砂糖→はちみつのキムチ 3週間前
- 砂糖→はちみつのキムチ 3週間前
- 砂糖→はちみつのキムチ 3週間前
- 砂糖→はちみつのキムチ 3週間前
- ベイコンできた! 1ヶ月前
- ベイコンできた! 1ヶ月前
- まいわし胡麻酢漬け 1ヶ月前