今日は初めてのお味噌作りに挑戦しました!
どうやら、お味噌も素材が決めての様です!!
意外に簡単でステップは4つ。されど菌の力が奥が深そーーーな発酵プロセス。
10歳の小学生も1人でお勉強に来ていたり、アメリカ人
夫婦が仲良くお味噌を作るっているのを隣に、気分良く
お味噌作りのできる屋久島に感謝🙏💫
教えてくれてありがとうりっちゃんRitsu Kubo💕🙏🌈
Coko fb より
Today, I learned how to make homemade Miso!!
It only took literally 4 steps, but it seems like the
most important part was selecting the ingredients!!
Good quality of foods is truly the secret of making
good meals 💕🌈
I saw a 10yo girl who came to learn how to make
Miso by herself! 😇 I wish I knew how to make Miso
when I was teenager!
Thank you Rituchan for teaching us 💫
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます