US11670418(DEXCOM INC [US])
[0144] FIG. 3 C illustrates another interface for entering event information.
【0117】
図3Cは、事象情報を入力するための別のインターフェースを図示する。
This interface may appear when the patient selects breakfast tab 1622 A from FIG. 3 B.
このインターフェースは、患者が朝食タブ1622Aを図3Bから選択するときに出現し得る。
Drop down menu 1630 may list various breakfast items, such as coffee, eggs, toast, apple, granola, and the like.
ドロップダウンメニュー1630は、種々の朝食品目、例えば、コーヒー、卵、食パン、リンゴ、グラノーラ等を列挙してもよい。
US2020357220(ANTUNES & CO A J [US])
[0004] A need therefore exists in the art for a new and improved piece of food service equipment.
【0003】
新規かつ改良された一式のフードサービス機器は、当該技術分野において必要性が存在する。
An additional need exists in the art for a new and improved piece of food service equipment which is adapted to prepare specific food items through a complete food preparation process.
完全な食品調理プロセスを介して特定の食品アイテムを調理することに適合された、新規かつ改良された一式のフードサービス機器は、当該技術分野においてさらに必要性が存在する。
A still additional need exists in the art for a new and improved piece of food service equipment which is adapted to
prepare specific food items through a complete food preparation process which would include, for example, the selection of a specific type of bread or bun for a particular food item as desired,
例えば、所望の特定の食品アイテムに対する特定のタイプの食パン又はパン(バンズ)の選択、
the toasting of such specific type of bread or bun for the particular food item as desired,
所望の特定の食品アイテムに対するそのような特定のタイプの食パン又はパンのトースト、
the selection of specific packaging for a particular food item as necessary,
必要な場合には特定の食品アイテムに対する特定のパッケージの選択、
and the selection of specific condiments and/or sauces to be applied to the particular food item.
及び特定の食品アイテムに付与される特定の調味材料及び/又はソースの選択を含む、完全な食品調理プロセスを通して特定の食品アイテム
を調理することに適合された、新規かつ改良されたフードサービス機器は、当該技術分野においてさらに付加的な必要性が存在する。
US2020367513(DUPONT NUTRITION BIOSCI APS [DK])
Example 4
【0051】
実施例4
[0066] Baking trials with the above materials were conducted.
上記材料を含む焼成試作を行った。
The bakery formula tested was as follows:
試験されたパン用配合は、以下のとおりであった。
[0067] White Pan Bread Formulation
【0052】
角食パン配合物
US11116227(ARCADIA BIOSCIENCES INC [US])
[0284] The food product includes but is not limited to
当該食品には以下が含まれる(ただしそれらに限定されない):
a bagel, a biscuit, a bread, a bun, a croissant, a dumpling, an English muffin, a muffin, a pita bread, a quickbread, a refrigerated/frozen dough products, dough, baked beans,
ベーグル、ビスケット、食パン、パン、クロワッサン、ダンプリング、イングリッシュマッフィン、マッフィン、ピタ、速成パン、冷蔵/冷凍ドウ製品、生パン、ベイクドビーンズ、
a burrito, chili, a taco, a tamale, a tortilla, a pot pie, a ready to eat cereal, a ready to eat meal, stuffing, a microwaveable meal, a brownie, a cake, a cheesecake,
ブリトー、チリ、タコス、タマル、トルティーヤ、ポットパイ、調理済みシリアル、調理済み食品、スタッフィング、電子レンジ対応食品、ブラウニー、ケーキ、チーズケーキ、
a coffee cake, a cookie, a dessert, a pastry, a sweet roll, a candy bar, a pie crust, pie filling, baby food,
コーヒーケーキ、クッキー、デザート、ペストリー、菓子パン、棒状菓子、パイ生地、パイ詰め物、ベビーフード、
a baking mix, a batter, a breading, a gravy mix, a meat extender, a meat substitute, a seasoning mix,
ベーキングミックス、ころも用生地、パン粉、グレービーミックス、肉増量剤、肉代用物、シーズニングミックス、
a soup mix, a gravy, a roux, a salad dressing, a soup, sour cream, a noodle, a pasta, ramen noodles,
スープミックス、グレービー、ルー、サラダドレッシング、スープ、サワークリーム、麺、パスタ、ラーメン麺、
chow mein noodles, lo mein noodles, an ice cream inclusion, an ice cream bar, an ice cream cone, an ice cream sandwich,
焼きそば麺、中華麺、アイスクリーム混合品、アイスクリームバー、アイスクリームコーン、アイスクリームサンドイッチ、
a cracker, a crouton, a doughnut, an egg roll, an extruded snack, a fruit and grain bar, a microwaveable snack product,
クラッカー、クルトン、ドーナツ、エッグロール、押出し菓子、果実穀粒棒菓子、電子レンジ対応スナック製品、
a nutritional bar, a pancake, a par-baked bakery product, a pretzel,
栄養食バー、パンケーキ、パンベークド(pan-baked)ベーカリ製品、プレッツェル、
a pudding, a granola-based product, a snack chip, a snack food, a snack mix, a waffle, a pizza crust, animal food or pet food.
プディング、グラノーラ系製品、スナックチップ、スナックフード、スナックミックス、ワッフル、ピザ生地、動物用食品またはペットフード。
US11612181(KELLOG CO [US])
An exit orifice 230 that has an exit orifice area 236 that is too large
大きすぎる出口オリフィス断面積236を有する出口オリフィス230は、
may result in finished food products 146 with either an open cell structure similar to that of sliced bread,
スライスされた食パンのそれと類似する連続気泡構造を有する完成された食品製品146をもたらし得る、
or may result in the release of an un-cohesive mass of finished food product 146 that easily disintegrate into smaller pieces that do not resemble the appearance of cereal flakes.
または、シリアルフレークの外観には似ていないより小さい片へ容易に分裂する完成された食品製品146の非凝集塊の放出をもたらし得る。
Upon exiting the exit orifice 230 , the extruded food material 142 may
出口オリフィス230から出る際、押し出された食品材料142は、
experience a secondary expansion as the compressed bubbles inside the extruded food material 142 decompress and form a rope of expanded, foamy food.
押し出された食品材料142の内部の圧縮された気泡が減圧し、膨張された気泡沫状の食品のロープを形成するように、二次的な膨張を経験し得る。
US2022408765(NISSHIN FLOUR MILLING INC [JP])
[0052] A premix containing the wheat bran composition has excellent dough/batter shapeability and excellent secondary processing suitability, and can thus
【0039】
小麦ふすま組成物を含むミックスは、生地の成形性が良く、二次加工適性が良好であるので、
be suitably used for producing various types of processed foods, with examples including:
bread such as bread loafs, rolls, etc.;
例えば食パンやロールパン等のパン類、
baked foods such as waffles, crepes, pancakes, hotcakes, sponge cake, okonomi-yaki (Japanese-style pancakes), tako-yaki (Japanese-style octopus dumplings), ohban-yaki (Japanese-style round muffins containing bean jam), tai-yaki (Japanese-style fish-shaped muffins containing bean jam), etc.;
ワッフル、クレープ、パンケーキ、ホットケーキ、スポンジケーキ、お好み焼、たこ焼き、大判焼、たい焼き等のベーカリー食品類、
noodles such as udon (thick wheat noodles), somen and hiyamugi (thin wheat noodles), buckwheat noodles, Chinese noodles, pastas, etc.;
うどん、そうめん、ひやむぎ、そば、中華麺及びパスタ等の麺類、
noodle wrappers such as jiaozi wrappers, spring roll wrappers, etc.; and deep-fried foods such as tempura (Japanese deep-fried food), kara-age (unbattered deep-fried food), deep-fried marinated food, fritters, etc.
餃子皮及び春巻皮等の麺皮類、天ぷら、から揚げ、竜田揚げ、フリッター
等の揚げ物類等の各種加工食品を製造するために好適に用いることができる。
Japanese milk bread, Wikipedia
Japanese milk bread (食パン, shokupan), also called Hokkaido milk bread or simply milk bread in English sources, is a soft white bread commonly sold in Asian bakeries, particularly Japanese bakeries. Although bread is not a traditional Japanese food, it was introduced widely after World War II and the style became a popular staple food item.
Japanese Milk Bread, By Julia Moskin, NYT Cooking
Sourdough Shokupan (Japanese Milk Bread), By Maurizio Leo, The Perfect Loaf
Pullman loaf, Wikipedia
The Pullman loaf, sometimes called the "sandwich loaf" or "pan bread", is a rectangular loaf of white bread baked in a long, narrow, lidded pan. The French term for this style of loaf is pain de mie, or, less commonly, pain anglais.[1]