先日、朝日焼の代替わりの披露会が開かれました。
華やかなお披露目会となり、多くの皆様に楽しんでいただけたのではないかと思います。
お越しくださった皆様、ありがとうございます。
当日は無理~!な方々、遠くから応援して下さっている方々、
これからも朝日焼をどうぞよろしくお願いいたします。
当日は、先代の花器と当代の舟形の花器に、実生流笹岡のお家元が花を生けたくださいました。
そして大変美味なお食事を楽しんでいただき、
デザートは、伊勢志摩サミットでデザートを担当された
パティシエ 赤崎哲朗(あかさきてつろう)氏が作って下さった
美味しくてほっぺた落ちそうなスイーツでした。
ネ?見るからに美味しそうでしょう?美味しかったデス(笑)
こうして無事、皆様にお披露目ができ、
朝日焼の後援会「 松露会 」の51周年の門出を記念する会も祝うことができ、
とってもおめでたい日を迎えさせていただきました。
これからも精進を重ねてまいりますので、
皆様の温かい応援をよろしくお願いいたします。
The other day, there was a party to substitute Asahi.
I think that it was a gorgeous party and that many people enjoyed it.
thank you everybody.
Customers who could not come on the day, everyone who cheering from far away,
Thank you very much for your continued sunrise.
On the day, the villa of Sasaoka real flower gave birth flowers to the vase of the previous generation and the age.
And enjoying a very tasty meal,
Dessert was in charge of dessert at the Ise Shima Summit
Pastissier Tetsuro Akasaki made it
It was delicious and happy sweets.
It looks delicious for seeing, is not it? It was delicious! (laugh)
We have a party for everyone to report,
We could celebrate the commemoration of the 51st anniversary of the Asahi-yaki's association 'Showrokai'
I had a very happy day.
Since we will continue to devote more and more,
Thank you for your warm support.
華やかなお披露目会となり、多くの皆様に楽しんでいただけたのではないかと思います。
お越しくださった皆様、ありがとうございます。
当日は無理~!な方々、遠くから応援して下さっている方々、
これからも朝日焼をどうぞよろしくお願いいたします。
当日は、先代の花器と当代の舟形の花器に、実生流笹岡のお家元が花を生けたくださいました。
そして大変美味なお食事を楽しんでいただき、
デザートは、伊勢志摩サミットでデザートを担当された
パティシエ 赤崎哲朗(あかさきてつろう)氏が作って下さった
美味しくてほっぺた落ちそうなスイーツでした。
ネ?見るからに美味しそうでしょう?美味しかったデス(笑)
こうして無事、皆様にお披露目ができ、
朝日焼の後援会「 松露会 」の51周年の門出を記念する会も祝うことができ、
とってもおめでたい日を迎えさせていただきました。
これからも精進を重ねてまいりますので、
皆様の温かい応援をよろしくお願いいたします。
The other day, there was a party to substitute Asahi.
I think that it was a gorgeous party and that many people enjoyed it.
thank you everybody.
Customers who could not come on the day, everyone who cheering from far away,
Thank you very much for your continued sunrise.
On the day, the villa of Sasaoka real flower gave birth flowers to the vase of the previous generation and the age.
And enjoying a very tasty meal,
Dessert was in charge of dessert at the Ise Shima Summit
Pastissier Tetsuro Akasaki made it
It was delicious and happy sweets.
It looks delicious for seeing, is not it? It was delicious! (laugh)
We have a party for everyone to report,
We could celebrate the commemoration of the 51st anniversary of the Asahi-yaki's association 'Showrokai'
I had a very happy day.
Since we will continue to devote more and more,
Thank you for your warm support.