藁納豆
茨城県で
買えますよ
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Nattoh in straws
You could buy it
Ibalaki Prefecture
「なっとう〜〜〜 なっとう!」 最初の「っとう」を粘っているように伸ばして言っているのを、昔聞いたような、気がしています。
そして昔の納豆は、もっとニオッたような。この納豆は「ニガリ仕込み」のためか、ニオわず、豆のほのかな甘さを堪能出来ました。
納豆好きです。
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Nattoh is like sticky and stringy. It is one of traditional fermented foods. It used be more smelled but it's less, because of using a special liquid, brine, when it is fermented(?). You could enjoy a taste of sweet, Daizu( soybean ).
Eat it with Japanese rice. Taste is good. I love it.
*I’m not sure if my English grammars are correct.
茨城県で
買えますよ
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Nattoh in straws
You could buy it
Ibalaki Prefecture
「なっとう〜〜〜 なっとう!」 最初の「っとう」を粘っているように伸ばして言っているのを、昔聞いたような、気がしています。
そして昔の納豆は、もっとニオッたような。この納豆は「ニガリ仕込み」のためか、ニオわず、豆のほのかな甘さを堪能出来ました。
納豆好きです。
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Nattoh is like sticky and stringy. It is one of traditional fermented foods. It used be more smelled but it's less, because of using a special liquid, brine, when it is fermented(?). You could enjoy a taste of sweet, Daizu( soybean ).
Eat it with Japanese rice. Taste is good. I love it.
*I’m not sure if my English grammars are correct.