太陽と花と波と緑そして命

I love mother nature,and life

梅シロップ Plum syrup

2020-07-03 06:00:00 | グルメ

English follows

一か月前に梅シロップを漬けた。

氷砂糖と梅を交互に入れ、酢とはちみつを入れた。

氷砂糖がだんだん溶けてくる。

3週間後に飲めるようになる。

I made a plum syrup.

I put some rock sugar candy and plums and vinegar and honey.

Rock sugar melt little by little.

After 3 weeks, you can drink it.

 

ビンに入れた直後

Just after putting in the bottle

 

一日後

After one day

 

二日後

After 2 days

 

三日後

After 3 days

 

これが梅の木。りっぱな実がこれでもかとなっていた。

This is the plum tree. It had a lot of big plums!

Comment
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする