太陽と花と波と緑そして命

I love mother nature,and life

二日目のニーハオ The second day at Nihao Gyoza

2017-02-05 06:00:00 | グルメ

English follows

 

二日目のニーハオ餃子は、マーボー豆腐麺を食べた。

 

The second day at Nihao Gyoza, I had Mabo Dofu noodle.

 

 

 

この麺は、特製卵麺だ。

つるっとしていてコシがあり、のど越しが良くおいしかった!

でも、ライスもついてるとは思わなかった。

私には量が多すぎて、食べきれなかった。

おなか一杯、、、。

 

This noodle is special, within egg.

It was very smooth and good!

But I didn't know serve a boal of rice.

It was too much for me... I couldn't finish all of this.

I was so full....

Comment
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする