English follows
四ツ谷のビストロ、アラブテイユへ行った。
ここで夕食をとるのは2回目だ。
ショートコースにワインのペアリングをつけた。
I went to A la bouteille in Yotsuya.
It was the second time to have a dinner there.
We had a short course with selected wine.
アミューズ。トリュフ入りマドレーヌ。
Amuse. Madrene with truff.
長崎のお魚!
Fish from Nagasaki
野菜のパテ。写真では色が出ていないけど、モザイク模様みたいでとてもきれいだった。
Vegetable pate. It was very colorful as if mosaique, beautiful.
メインのお魚。
Main dish is fish.
チーズ
Cheese
合わせたのはデザートワイン。ポルトワインと貴腐ワインです。
We had dessert wine. Porto and Noble rot wine.
結局デザートも食べてしまった!かんきつのエクレア。
After all we had a dessert! An eclaire of orange
ガトーショコラ
Gateaux chocolat
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