太陽と花と波と緑そして命

I love mother nature,and life

世界のソウルフードを食べつくせ I wanna eat all of homey foods in the world

2021-12-02 06:00:00 | グルメ

Enslish follows

マイケルシェフのお宅に食いしん坊たちが集合した。

今回は南アメリカ地方の料理を堪能した。

始まりは緑バナナだった。

最初にみんなで食べたいと言い出してから、1年以上かかってやっと実現した。

My friends who love eating were gathering at Michel chef house.

This time we had some South American foods.

The beginning was Midori banana.

It was more than a year ago, it was came true at last after one year.

エクアドル料理 「パタコン」作り
緑バナナを使う。

Patacón パタコン(みどりバナナのフリット)

チーフシェフ  ロサ、ホセ、ヴィオレッタ
アシスタント 私、みえこ、ひさこ、としお、ひろし

We cooked Pataćon, it is Ecuadorian food.
Chief chef Rosa, Jose, Violetta
Assistant chef. Me,Mieko, Hisako, Toshio, Hiroshi

 

 

 

Papa a la huancaína  ジャガイモのソースがけ

Chicha  紫とうもろこしのお茶

Parrillada チキンバーベキュー


Tallarines rojos レッドソースのスパゲティ

 

サラダ Salad

 

コロンビアのコーヒー

Colombia coffee

 

Comment
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする