Enslish follows
マイケルシェフのお宅に食いしん坊たちが集合した。
今回は南アメリカ地方の料理を堪能した。
始まりは緑バナナだった。
最初にみんなで食べたいと言い出してから、1年以上かかってやっと実現した。
My friends who love eating were gathering at Michel chef house.
This time we had some South American foods.
The beginning was Midori banana.
It was more than a year ago, it was came true at last after one year.
エクアドル料理 「パタコン」作り
緑バナナを使う。
Patacón パタコン(みどりバナナのフリット)
チーフシェフ ロサ、ホセ、ヴィオレッタ
アシスタント 私、みえこ、ひさこ、としお、ひろし
We cooked Pataćon, it is Ecuadorian food.
Chief chef Rosa, Jose, Violetta
Assistant chef. Me,Mieko, Hisako, Toshio, Hiroshi
Papa a la huancaína ジャガイモのソースがけ
Chicha 紫とうもろこしのお茶
Parrillada チキンバーベキュー
Tallarines rojos レッドソースのスパゲティ
サラダ Salad
コロンビアのコーヒー
Colombia coffee