English follows
江ノ島から下りた後は、昼ご飯を食べに行った。
江ノ島 小屋 という名前だったので、小さな、漁師小屋みたいなちょっと雑然としたところかなと勝手に想像していたんだけれども、おしゃれなレストランだった。
大人気で、すごく並んでいた。特に予定もなかったので、並ぶことにした。30分以上待っただろうか。
並んでいる間に生シラスが売り切れてしまった。でも気にしない。味は知ってるから。
小屋のまかない丼と浜野水産のしらす丼
おいしかった!!
After went down from Enoshima, we went to have a lunch.
Enoshima Koya, it call "koya", it means a hut in Japanese, so I thought a small and maybe not so much sotisficated restaurant,
but it is not at all so.
It was very chic restaurant.
It was very popular, there was a long line, we had no plan, so we decided to wait.
While waiting, there was no fresh shirasu, but I didn't care, I wanted to eat it, but I know the taste.
Kamaage shirasu don and Koyano makanaidon
Yummy!!!