English follows
D氏はこの2年ほど、夏みかんのジュレを何度も試作して、ついにレシピを完成させた。
Mr.D tried to make a Chinese citron jerry for these few years, and finally he fixed the recipe.
1.夏みかんの皮をむいて実を取り出す。
2.夏みかん1コに対し、水100cc、砂糖100グラム、ゼライス一袋の割合。
夏みかんと水を鍋に入れ、煮る。砂糖を入れてさらに煮る。
ある程度煮たら、ゼライスを加える。
ゼライスが溶けたら、火を止め、冷ます。
冷めたら容器に移し、冷蔵庫で冷やし固める。
1. Pire 5 Chinese citrons.
2. 5 Chinese citrons for 500cc water, 500gram sugar, 5 zelaice pacs.
Pired Chinese citrons fruit and 500 cc water boile.
Add 500 gram sugar, and boile for a while.
Add 5 zelice pacs and boile.
Let it cool and put in the case, and put into the refrigrator.