太陽と花と波と緑そして命

I love mother nature,and life

ヴィーガンチーズ Vegan cheese

2019-10-26 06:00:00 | 活動

English follows

ヴィーガンチーズパーティー&レクチャーに行ってきた。

Akiko がヴィーガンチーズの先生だ。

ヴィーガンチーズってどうやって作るんだろう?とずっと思っていたが、わかった。

キャベツとアーモンドと水と塩から作るんだ。

とてもおいしかった!!

I went to a vegan cheese party and lecture.

Akiko is a vegan cheese teacher.

I wonder how to make vegan cheese, I got it.

You can make from cabbege and armond and water and salt.

It was delicious!!

 

 

これは、ヴィーガンチーズ作成中。水を切って、発酵しているところ。

This is a process of making vigan cheese.

You have to drain off the water, and ferment.

 

柿とカブのヴィーガンチーズ和え。

Persimon and turnip with vegan cheese.

 

ケーキのように見えるかぼちゃのサラダ。

It looks like a cake, but it is a pumpkin salad!

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