ルッコラの豚肉炒め
おばさんの料理教室の仲間が栽培しているルッコラを持参してくれ簡単に豚肉でシャブシャブを楽しみました。
ルッコラは、アブラナ科キバナスズシロ属(エルーカ)の1種の、葉野菜・ハーブである。地中海沿岸原産の一年草。
①鍋に水・昆布茶、ルッコラ・季節の野菜の人参・もやし・豚肉等を炊き上げる。
②煮えれば、さっと引き揚げ二杯酢(柚子酢や唐辛子)で食べる。
Stir-fried alfilla with pork
I brought the alfilla cultivated by my aunt's cooking class mates and enjoyed shab shab with pork easily.
Arkkora is a leafy vegetable and herb of the genus Kivanaszushiro (Eruka) of the family Cruca. An annual plant native to the Mediterranean coast.
➀Cook water, kelp tea, arucola, seasonal vegetable carrots, sygrus, pork, etc. in a pot.
②If you boil it, quickly eat it with 2 tablespoons of repatriated vinegar (yuzu vinegar or chili pepper).