簡単鯛のしんじょう
鯛を使ったしんじょう、意外と簡単に作れます。
①鯛の切り身70g・はんぺん1片を切りフドープロセッサーで細かくする。
➁ボウルに①・片栗粉大匙➁・昆布茶・顆粒出汁の素を少々入れて手でよく混ぜて一口大に丸める。
⓷鍋に湯を沸かし➁を5分ほど茹でる。
➃器に乗せ、菜花の茹でたものを適量を盛り完成。
*野菜は筍・椎茸などを入れても美味しい。
Easy sea bream shinjo
Shinjo using sea bream is surprisingly easy to make.
①Cut 70g of sea bream fillets and 1 piece of hanpen and finely chop them in a fluffy processor.
➁In a bowl, put ① potato starch large spoon, kombucha, and a little of granule soup stock, mix well by hand and round into bite-size pieces.
⓷Boil water in a saucepan for about 5 minutes.
➃Put it on a bowl and fill the boiling rape blossoms and complete it.
*Vegetables are delicious even if you put bamboo shoots and shiitake mushrooms.