クロワッサン
パイシートでサクサク クロワッサン
6個分
①冷凍パイシート(10×17cm)1枚を3等分に切り、さらに斜めに三角形に切る。
②ラップにのせ、めん棒で左右対称になるように、10cmの長さに伸ばす。手前から巻き、両端をねじって曲げます。
⓷クッキングシートを敷いた天板にのせ、溶き卵1個を塗る。
➃グラニュー糖20gをかけて、200℃のオーブンで15分程、焼き色がつくまで焼いて完成。
tcroissan
Crispy croissant on pie sheet
- points
①Cut 1 frozen pie sheet (10×17 cm) into 3 equals and cut into triangles diagonally.
②Place on a wrap and stretch it to a length of 10 cm so that it is symmetrical with a bean stick. Wind from the front and twist and bend both ends.
Place on a top with a cooking sheet and apply 1 beaten egg.
Put 20 g of granulated sugar and bake in a 200°C oven for about 15 minutes until it is browned.