葱の肉巻き
①葱を3~4cmくらいの長さに切り塩・胡椒を振る。
➁豚肉を①に巻き付け、フライパンに巻き口を下にして、肉がはがれないようにして2分程焼き、ひっくり返し、醤油4:酒4:砂糖4:みりん1の割を入れ、弱火で蓋をして5分程蒸し出来上がり。
*その他ネギ・ごぼう・鶏・ベーコンやウナギで巻いた『う巻き』等。
Leek roll
①Cut the leeks into 3-4cm lengths and sprinkle with salt and pepper.
➁Wrap the pork around ①, roll it down on the fry bread, bake for about 2 minutes so that the meat does not come off, turn it over, soy sauce 4: Sake 4: Sugar 4: Add 1 crack, Cover over low heat and steam for about 5 minutes.
*Other "umaki" wrapped in green onions, burdock, chicken, bacon and eels, etc.