ごま豆腐鍋
香り豊かな金ごまポン酢が、より一層美味しく彩ります
4人分
➀土鍋に7cm角の昆布と6カップの水を入れしばらく置く。
②えのき茸1パックは根元を落とす・ニンジン1/2本・しょうが1片はせん切り・長ネギ1本はななめ細切り。
③①を火にかけ、昆布のまわりに泡がついてきたら昆布を取り出し、金胡麻豆腐6個・ほうれん草1束と②と豚肉250gを入れ沸騰すれば金胡麻ポン酢で食べる。
Sesame Tofu Hot Pot
The fragrant golden sesame ponzu colors even more deliciously
4 people divided
➀Put 7cm square kombu and 6 cups of water in an earthenware pot and place for a while.
② 1 pack of green mushrooms removes the root, 1/2 carrot, 1 piece of ginger is sliced, 1 onion is licked Shredded.
③ ➀ to the heat, remove the kelp when the foam sticks around the kelp, add 6 golden sesame tofu, 1 bunch of spinach, ② and 250 g of pork, and if it boils, eat it with gold sesame ponzu.