おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 ごま豆腐鍋

2022年03月01日 | 日記

ごま豆腐鍋

香り豊かな金ごまポン酢が、より一層美味しく彩ります

     

4人分 

土鍋に7cm角の昆布と6カップの水を入れしばらく置く。

えのき茸1パックは根元を落とす・ニンジン1/2本・しょうが1片はせん切り・長ネギ1本はななめ細切り

③①を火にかけ、昆布のまわりに泡がついてきたら昆布を取り出し、金胡麻豆腐6個・ほうれん草1束と②と豚肉250gを入れ沸騰すれば金胡麻ポン酢で食べる。

 

Sesame Tofu Hot Pot

The fragrant golden sesame ponzu colors even more deliciously

           

4 people divided

Put 7cm square kombu and 6 cups of water in an earthenware pot and place for a while.

1 pack of green mushrooms removes the root, 1/2 carrot, 1 piece of ginger is sliced, 1 onion is licked Shredded.

to the heat, remove the kelp when the foam sticks around the kelp, add 6 golden sesame tofu, 1 bunch of spinach, and 250 g of pork, and if it boils, eat it with gold sesame ponzu.

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