パンガシウスのフライ
パンガシウスはナマズ目に属する科で、パキスタンからボルネオまでの南アジア一帯の、汽水から淡水域に生息する。
ベトナム、カンボジア、タイなどでの重要な食用魚で養殖の盛んなナマズでアメリカ・ヨーロッパなどに大量に輸出されている。
国内でもスパーなどで販売されており、白身の魚でフライやムニエルなど癖がなく色々な料理に美味しい。
①パンガシウス1切れ250gに両面に塩・こしょうを振り、薄力粉、溶き卵、パン粉の順に衣をつける。
②フライパンの底から3cm程の揚げ油を注ぎ入れ、180℃に加熱し①を入れる。全体がきつね色になり、中に火が通るまで5分程揚げて引き上げる。
③茹でブロッコリー・オクラ・人参・キャベツ、レモンを添えた器に盛り付け、中濃ソースやタルタルソースをかけて完成。
Frying Pangasius
Pangasius is a family of catfishaceae from brackish water in south Asia from Pakistan to Borneo It lives in freshwater areas.
It is an important edible fish in Vietnam, Cambodia, Thailand, etc., and it is exported in large quantities to the United States and Europe in the country where aquaculture is active.
It is also sold in Spars in Japan, and it is delicious for various dishes without habit such as frying and meuniel with white fish.
①50 g of 1 slice of pangasius sprinkle salt and pepper on both sides and coat them in the order of flour , beaten egg , and bread crumbs .
②our about 3cm of frying oil from the bottom of the frying pan, heat to 180°C and add ① The whole is golden brown, and it is fried for about 5 minutes until the inside is cooked and raised.
③erve on a bowl with boiled broccoli, okra, carrots, cabbage and lemon, and add Chuno sauce.
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