カボチャのタルタルソース乗せ
カボチャの若いのを誤って収穫してしまい、蒸してその上にタルタルソース乗せた簡単な料理。
①カボチャの若いものを半分に切り種を取り除き、電子レンジで加熱するか鍋で蒸す。
②タルタルソース乗せ出来上がり。
タルタルソースの作り方
卵2個をたっぷりの沸騰したお湯で8分茹で潰し、マヨネーズ大匙4・酢小匙2・砂糖小匙1・玉ねぎ1/4個みじん切りを加えてよく混ぜ合わせ、味をみて塩を少々足し、よく混ぜたら冷蔵庫で味が馴染む様にしばし寝かせ完成。ハムを使ったらなお良い。
Pumpkin tartare sauce
A simple dish that accidentally harvests the young pumpkin, steamed it and placed it on top of it with tartar sauce.
①Cut the young pumpkin in half, remove the seeds, microwave or steam in a saucepan.
②Tartare sauce is ready.
How to make tartar sauce
Boil 2 eggs in plenty of boiling water for 8 minutes, chop 4large spoons of mayonnaise , 2 piecesofvinegar , 1sugar 1/ 1/4 onion Mix well, add a little salt to taste, and mix well and let it sit down for a while so that the taste blends well. It is still better to use ham.
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