おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 カボチャのタルタルソース乗せ

2021年10月17日 | 日記

カボチャのタルタルソース乗せ

カボチャの若いのを誤って収穫してしまい、蒸してその上にタルタルソース乗せた簡単な料理。

            

①カボチャの若いものを半分に切り種を取り除き、電子レンジで加熱するか鍋で蒸す。

②タルタルソース乗せ出来上がり。

タルタルソースの作り方

卵2個をたっぷりの沸騰したお湯で8分茹で潰し、マヨネーズ大匙4・酢小匙2・砂糖小匙1・玉ねぎ1/4個みじん切りを加えてよく混ぜ合わせ、味をみて塩を少々足し、よく混ぜたら冷蔵庫で味が馴染む様にしばし寝かせ完成。ハムを使ったらなお良い。

 Pumpkin tartare sauce

A simple dish that accidentally harvests the young pumpkin, steamed it and placed it on top of it with tartar sauce.  

①Cut the young pumpkin in half, remove the seeds, microwave or steam in a saucepan.

②Tartare sauce is ready.

How to make tartar sauce

Boil 2 eggs in plenty of boiling water for 8 minutes, chop 4large spoons of mayonnaise , 2 piecesofvinegar , 1sugar 1/ 1/4 onion Mix well,  add a little salt to taste, and mix well and let it sit down for a while so that the taste blends well.  It is still better to use ham.

コメント    この記事についてブログを書く
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする
« おばさんの料理教室 きくい... | トップ | おばさんの料理教室 パンガ... »
最新の画像もっと見る

コメントを投稿

日記」カテゴリの最新記事