おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 簡単焼きそば

2022年05月03日 | 日記

簡単焼きそば

  

①豚肉を細かく切りフライパンで炒める。蕎麦を茹でて、サラダ油で炒め取り置く。

②①の豚肉に熱が入れば、人参・キャベツ・もやしなど季節の野菜をぶつ切りに

して入れ、熱が入れば①の蕎麦(生焼き蕎麦)を混ぜる。

③ウスターソースを混ぜて味付けして出来上がり

Yakisoba

       

①Cut the pork into small pieces and fry in a frying pan. Boil the buckwheat noodles and stir-fry them in salad oil. nine.

2If the pork in contains heat, cut seasonal vegetables such as carrots, cabbage and sprouts into a cut when the heat enters, mix the buckwheat (raw buckwheat noodles) of .

③Mix Worcester sauce and season and it's done.

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