食パンのラスク
サクサクに作るためのポイントは、バターと砂糖をつけて、2度焼きする。
2人前
①食パン1枚を5mm幅に切る。
②オーブントースターにアルミホイルを敷き、①を並べ、1分30秒ほど焼く。
③耐熱ボウルに無塩バター20gを入れて、500Wの電子レンジで30秒ほど加熱し、溶かす。
④②の表面に③をかけ、砂糖大匙1をかけ、オーブントースターで5分ほど焼き完成。
Rusk of plain bread
The key to making it crispy is to bake it twice, with butter and sugar.
- people ago
- ①Cut one piece of bread into 5mm wide pieces.
②Lay aluminum foil in the toaster oven, arrange①, and bake for about 1 minute and 30 seconds.
③Put 20g of unsalted butter in a heatproof bowl and heat in a 500W microwave oven for about 30 seconds to melt.
④Put ③ on the surface of②, pour 1 tablespoon of sugar, and bake in the toaster oven for about 5 minutes.