おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 食パンのラスク

2022年10月15日 | 日記

食パンのラスク

サクサクに作るためのポイントは、バターと砂糖をつけて、2度焼きする。

  

2人前

①食パン1枚を5mm幅に切る。

②オーブントースターにアルミホイルを敷き、①を並べ、1分30秒ほど焼く。

③耐熱ボウルに無塩バター20gを入れて、500Wの電子レンジで30秒ほど加熱し、溶かす。

④②の表面に③をかけ、砂糖大匙1をかけ、オーブントースターで5分ほど焼き完成。

Rusk of plain bread

    The key to making it crispy is to bake it twice, with butter and sugar.

   

  • people ago
  • ①Cut one piece of bread into 5mm wide pieces.

Lay aluminum foil in the toaster oven, arrange, and bake for about 1 minute and 30 seconds.

Put 20g of unsalted butter in a heatproof bowl and heat in a 500W microwave oven for about 30 seconds to melt.

④Put on the surface of②, pour 1 tablespoon of sugar, and bake in the toaster oven for about 5 minutes.

 

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする