カボチャとひき肉の蒸し焼き
カボチャの若いのを収穫して色々な料理を楽しみました。
①カボチャ皮のまま2cm位の横切り、電子レンジ3分加熱。
②ひき肉に醬油麹を混ぜ合わせる。
③フライパンにクッキングシートを敷き、カボチャを並べ、ひき肉を乗せ人参を真ん中に乗せオリーブオイルをかけ、クッキングシートの下に水少々を入れ蓋をして蒸し焼きにする。
④お皿に盛り付け、トマト・ブロッコリーを添える。
*肉は牛肉・豚肉等魚でも良い。 野菜はブロッコリー・トウモロコシなどでも。
Steamed pumpkin and minced meat
①Cut the pumpkin skin into pieces about 2 cm and microwave for 3 minutes.
②Mix the minced meat with soy sauce koji.
③Line a cooking sheet in a frying pan, arrange the pumpkins, put the minced meat on it, put the carrots in the middle, drizzle olive oil, put a little water under the cooking sheet, cover and
④Serve on a plate and garnish with tomato and broccoli.