ポークソテー
ポークソテーでソースをかけてみたり味付けを変えてみたりと色々アレンジ。
2人前
①ブロッコリー人参を電子レンジで加熱して置く。
②とんかつ用豚ロース肉2枚に塩こしょう適量・小麦粉適量振り、赤肉の赤身と脂身の間に4,5箇所切り込みを入れて筋を切る。
③②をサラダ油大匙1で熱したフライパンで両面にこんがりと焼き色がつくまで中火でソテーし火を止める。
④食べやすい大きさにカットし皿に盛り、トマト・①・茹で卵を飾り出来上がり。
Sautéed pork
Try sautéing pork with sauce or change the seasoning.
people ago
①Broccoli carrots are placed heated in the microwave.
②Sprinkle two pieces of pork loin for tonkatsu with an appropriate amount of salt and pepper and an appropriate amount of flour, and make four or five cuts between the red meat and the fat to cut the streaks.
③Sauté ② in a frying pan heated with a large spoon of salad oil 1 over medium heat until browned on both sides, and finally turn off the heat by turning in the soy sauce.
④Cut into easy-to-eat pieces, place on a plate, and garnish with tomatoes, ①, and boiled eggs.
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