おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  豚肉・大根・人参の炊いたん

2023年07月03日 | 日記

豚肉・大根・人参の炊いたん

豚肉と大根・人参をめんつゆで炊いたんでシンプルな料理ですが、おがずに美味しいです。

  

①大根・人参を適当な大きさに切る。

②鍋に水入れ、①を入れ、その上に豚肉を並べめんつゆを加え5分程炊く。

③発砲スチロールの箱に入れ置いておく。

④皿に盛り付けブロッコリー・トマト・キュウリを添え出来上がり。

Cooked pork, radish and carrots

It is a simple dish of pork, radish and carrot cooked in a noodle soup, but it is delicious without side dishes.

   

①Cut the radish and carrot into appropriate sizes.

➁Put water in a pot, put ①, arrange the pork on it, add the noodle soup, and cook for about 5 minutes.

③Set aside in a box of firing polystyrene.

④Serve on a plate and serve with broccoli, tomatoes and cucumbers.

 

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