おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  キヤベツと茸のカレー粉炒め

2023年06月24日 | 日記

キヤベツと茸のカレー粉炒め

 キヤベツと茸のカレー粉炒め、玉ねぎや人参を使うのも良い。

  

①キヤベツとしめじ(茸)を適当な大きさに切る。

②フライパンの油をしき炒める、適当に柔らかくなれば醤油・カレー粉を加え出来上がり。

*肉類や人参・玉ねぎを使うのも良い。

Stir-fried kiyabetsu and mushrooms in curry powder

You can also use stir-fried kiyabetsu and mushrooms in curry powder, onions and carrots.

   

①Cut the kiyabetsu and shimeji (mushroom) into appropriate sizes.

➁Stir-fry the oil in the frying pan, and when it becomes appropriately soft, add soy sauce and curry powder and it's done.

* It is also good to use meat, carrots and onions.

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