おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 ミルフィーユチーズハムカツ

2023年06月22日 | 日記

ミルフィーユチーズハムカツ

サクサク食感のハムカツに、スライスチーズをサンドして仕上げ、溶け出すチーズがたっぷり入り食べごたえも抜群。

 

①ロースハムにチーズをサンドイッチ挟む(3層ぐらい)、はみ出たチーズを切り落とす。

②バットに卵1個・大さじ5薄力粉大さじ3・1 をバットに入れ、泡立て器で混ぜ合わせる。

③②に①のサンドイッチを全体につける。

④サラダ油を170℃に熱して③のサンドイッチ1組宛てを入れてきつね色になるまで揚げ、油切り。

⑤サラダ菜と共に皿に盛り付けてでき出来上がり。

Mille-feuille cheese ham cutlet

The crispy ham cutlet is sandwiched with sliced cheese, and the melted cheese is plenty of filling.

①Sandwich cheese sandwiched between roasted ham (about 3 layers) and cut off any protruding cheese.

②Put 1 egg , 1.5 tablespoons water, 3 tablespoons plain flour in a vat and whisk to combine.

③Put the sandwich of ① on ② all over.

④Heat the salad oil to 170°C, put in one set of sandwiches ③, fry until golden brown, and drain the oil.

⑤Serve on a plate with salad greens.

 

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