ミルフィーユチーズハムカツ
サクサク食感のハムカツに、スライスチーズをサンドして仕上げ、溶け出すチーズがたっぷり入り食べごたえも抜群。
①ロースハムにチーズをサンドイッチ挟む(3層ぐらい)、はみ出たチーズを切り落とす。
②バットに卵1個・水大さじ5・薄力粉大さじ3・1卵 をバットに入れ、泡立て器で混ぜ合わせる。
③②に①のサンドイッチを全体につける。
④サラダ油を170℃に熱して③のサンドイッチ1組宛てを入れてきつね色になるまで揚げ、油切り。
⑤サラダ菜と共に皿に盛り付けてでき出来上がり。
Mille-feuille cheese ham cutlet
The crispy ham cutlet is sandwiched with sliced cheese, and the melted cheese is plenty of filling.
①Sandwich cheese sandwiched between roasted ham (about 3 layers) and cut off any protruding cheese.
②Put 1 egg , 1.5 tablespoons water, 3 tablespoons plain flour in a vat and whisk to combine.
③Put the sandwich of ① on ② all over.
④Heat the salad oil to 170°C, put in one set of sandwiches ③, fry until golden brown, and drain the oil.
⑤Serve on a plate with salad greens.