パンガシウスのフライ
パンガシウスはナマズ目に属する科で、パキスタンからボルネオまでの南アジア一帯の、汽水から淡水域に生息する。
ベトナム、カンボジア、タイなどでの重要な食用魚で養殖の盛んなナマズでアメリカ・ヨーロッパなどに大量に輸出されている。
国内でもスパーなどで販売されており、白身の魚でフライやムニエルなど癖がなく色々な料理に美味しい。
2人前
①パンガシウス1切れ250gは4等分に切り、両面に塩こしょうを振る。薄力粉、溶き卵、パン粉の順に衣をつける。
②フライパンの底から3cm程の揚げ油を注ぎ入れ、180℃に加熱し1を入れます。全体がきつね色になり、中に火が通るまで5分程揚げ、油を切る。
③器に盛り茹でブロッコリー・茹で卵・レモン等、中濃ソースをかけて完成。
Frying Pangasius
- people in front
①250g slices of Pangasius are cut into quarters and sprinkled with salt and pepper on both sides . Coat the batter in the order of flour, beaten egg , and bread crumbs.
②Pour in about 3cm of fried oil from the bottom of the frying pan, heat to 180 °C and add 1. The whole color becomes golden brown, fry for about 5 minutes until the inside is cooked, and drain the oil.
③Boiled broccoli Served in a bowl with cabbage and lemon, and finished with Chuno sauce.
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