おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 蟹缶を使ったポテトサラダ

2021年10月13日 | 日記

蟹缶を使ったポテトサラダ 

友人からのプレゼントの蟹缶を使いました。 

①ジャガイモ500g(メークイン・アンデスレッド・男爵など)の皮をむき電子レンジで500w5分加熱し茹でてさいころに切る。

②卵2個を茹でて潰す。

③人参・キュウリサイコロ・トマト・ブロッツコリーなど、季節の野菜を赤・黄色・緑を配色する。

④①・②・③・コーンにマヨネーズを適量加え混ぜて。

⑤皿に盛り、蟹缶天盛・トマトを添え出来上がり。

*味噌・胡椒を適量加えるのも好みにより随意。

*ピーマン・パブリカ等季節の野菜を使うと良い。

*若い人向きにバルサミコ酢やハムやソーセジも。

potato salad

I used a crab can as a present from a friend.

Peel 500g potatoes (mae quinn andesred baron, etc.) and heat in the microwave for 500w5 minutes, boil and cut into

②Boil and crush 2 eggs.

③Color the seasonal vegetables such as carrots, cucumber dice, tomatoes and brotz collie with red, yellow and green.

④①, ②, ③ Add anappropriate amount of mayonnaise to the corn and mix.

⑤Serve on a plate and serve with crab cans and tomatoes.

* Adding an appropriate amount of miso and pepper is also optional depending on your preference.

* Use seasonal vegetables such as peppers and publica.

* Balsamic vinegar, ham and sauceji for young people.

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