蟹缶を使ったポテトサラダ
友人からのプレゼントの蟹缶を使いました。
①ジャガイモ500g(メークイン・アンデスレッド・男爵など)の皮をむき電子レンジで500w5分加熱し茹でてさいころに切る。
②卵2個を茹でて潰す。
③人参・キュウリサイコロ・トマト・ブロッツコリーなど、季節の野菜を赤・黄色・緑を配色する。
④①・②・③・コーンにマヨネーズを適量加え混ぜて。
⑤皿に盛り、蟹缶天盛・トマトを添え出来上がり。
*味噌・胡椒を適量加えるのも好みにより随意。
*ピーマン・パブリカ等季節の野菜を使うと良い。
*若い人向きにバルサミコ酢やハムやソーセジも。
potato salad
I used a crab can as a present from a friend.
①Peel 500g potatoes (mae quinn andesred baron, etc.) and heat in the microwave for 500w5 minutes, boil and cut into
②Boil and crush 2 eggs.
③Color the seasonal vegetables such as carrots, cucumber dice, tomatoes and brotz collie with red, yellow and green.
④①, ②, ③ Add anappropriate amount of mayonnaise to the corn and mix.
⑤Serve on a plate and serve with crab cans and tomatoes.
* Adding an appropriate amount of miso and pepper is also optional depending on your preference.
* Use seasonal vegetables such as peppers and publica.
* Balsamic vinegar, ham and sauceji for young people.
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