おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 キクイモとツナ缶のマヨネーズ和え

2021年12月01日 | 日記

キクイモとツナ缶のマヨネーズ和え

①キクイモを一口大に切りビニール袋に入れ電子レンジ600wで7分加熱。

②①をマヨネーズで和え、ツナ缶を混ぜ皿に盛り付け小ギを天盛り。

*味が薄い場合豆板醬や醬油麴を混ぜるのも良い。

Cuimo tuna can with mayonnaise

①Cut the kikuimo into bite-size pieces and put them in a plastic bag and heat in a microwave oven 600w for 7 minutes.

②①Begone with mayonnaise, mix tuna cans and serve on a plate and serve the smallgi.

*If the taste is thin, it is also good to mix bean pans and oil.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする