大根の葉の菜飯
大根葉の彩りきれいな菜飯。大根葉のシャキシャキした食感、とても美味しい。
①大根葉100gはみじん切り、生姜20gは千切り。
②中火で熱したフライパンにごま油小匙2をひき、①を入れて炒める。
③大根葉がしんなりしたら昆布茶小匙1・塩小匙1/2・煎り胡麻を入れ、中火で5分程炒め、全体に味がなじんだら火から下ろします。
④ボウルにごはんと③を入れ、さっくりと混ぜ合わせたら器に盛り付け、白い煎り胡麻をふって完成。
*ちりめんじゃこを混ぜても美味しい。
Green rice with radish leaves
Beautiful green rice with radish leaves. The crispy texture of daikon leaf is very delicious.
①100g radish leaves, chopped and 20g ginger
②In a frying pan heated over medium heat , put 2 small sesame oil , add(1) and fry .
③When the radish leaves are tender, add kombucha 1, salt 1/2, roasted sesame, stir-fry over medium heat for about 5 minutes, and when the whole taste blends in, remove from the heat.
④Put the rice and ③ in a bowl, mix quickly, serve in a bowl, and sprinkle with white roasted sesame
* It is delicious even if you mix chirimeenjako.