おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 はやとうりのソテー

2021年12月08日 | 日記

はやとうりのソテー

 はやうりが沢山収穫出来色々な料理に、今回はソテーにしてみました。単純なですが、独特な風味と口の中でしゃきしゃき感がとても美味しい

      

①皮を薄くむき、ワタを取り、1cmぐらいの幅に切る。

②サラダ油やバターでフライパンで焼き、塩・胡椒で味付け、最後に醤油で香り付けして出来上がり。

③皿に盛付け、すり胡麻などをかけるのも良い。

*肉類と一緒に炒めても美味しい。カレー粉をまぶすのも良い。   

 

Sauteed Lyameri

I tried to sauté it this time for various dishes that can harvest a lot of hayari. It is simple, but the unique flavor and squeezing feeling in the mouth are very delicious                  

        

①Peel thinly, remove the wasps and cut them into a width of about 1 cm.

②Grill in a frying pan with salad oil or butter, season with salt and pepper, and finally smell it with soy sauce.

③It is also good to serve on a plate and put sesame sesame seeds.

* It is delicious even if I fry it with meat. It is also good to sprinkle with curry powder.

         

 

 

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする