おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 海老寄せフライ

2021年12月10日 | 日記

海老寄せフライ

スーパーで海老寄せフライなるものを購入して、電子レンジで加熱するだけで美味しく食べました。

             

最近の商品は研究が重ねられ手軽で簡単に食べられる商品が手に入る。

主婦も味も良く時間短縮できる。

今回はカボチャとじゃがいものソテーとブロッコリーを添えました。

 

Shrimp fry

I bought shrimp fry at the supermarket and ate it deliciously just by heating it in the microwave.

       

Recent products are researched and easy to eat. Both housewives and tastes are good and time can be shortened.

This time I served with sautéed pumpkin and potatoes and broccoli.

 

 

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

おばさんの料理教室 絹厚揚げのソテー

2021年12月10日 | 日記

絹厚揚げのソテー

           

①絹厚揚げをソテーか油で揚げる。

②お皿に盛り大根をおろし刻みネギを天盛し、美味しい醤油で食べる。

美味しい醬油

Sauteed deep-fried silk

       

①Sauté silk tofu or fry in oil.

②On a plate, grated daikon radish is served with green onions and eaten with

delicious soy sauce.

               delicious soy sauce.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする