ほほうれん草の刺身
新鮮な、ほうれん草友人のプレゼント、生でも山葵醤油で食べても大変美味しいです。
①ほうれん草を洗い、煮沸水(塩少々)に入れ、10秒程茹でて、冷水で冷やす。
②水切りして3~4cmに切り水を絞り、醤油・わさびで食する。
*新鮮な、ほうれん草の刺身は甘みがあり、作っている物の役得。
*鰹節や胡麻をまぶすのも美味しいです。
Spinach Sashimi
Fresh, spinach friend's present, it is very delicious even if you eat it raw or wasabi soy sauce.
①Wash the spinach, put it in boiling water (a little salt), boil it for about 10 seconds, and cool with cold water.
②Drain, squeeze water into 3-4 cm, and eat with soy sauce and wasabi.
* Fresh, spinach sashimi is sweet and useful for what you are making.
*It is also delicious to sprinkle with bonito flakes and sesame seeds.