おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 いわしのバターソテー

2022年04月07日 | 日記

いわしのバターソテー

                   

2人分

①いわし4匹を開いて塩こしょうをふる。

②バターを溶かしたらおろしにんにく小匙1/2を入れていわしを並べる。

⓷弱めの中火でいわしに焼き色がつくまで焼いたら裏返す。

➃2~3分焼き、皿に盛り付け玉ねぎやレタスなどを添えレモン汁小匙1をかる。

⑤皿に盛り付け玉ねぎやレタスなどを添える

Sautéed Siwashi butter

     

  • people divided
    • Open the four sourves and sift salt and pepper.

After melting the butter, add 1/2 of the grated garlic and arrange the sardines.

It turns over when baking until the sykeshi is browned over a weak medium heat.

Bake for 2-3 minutes, serve on a plate and serve with onions and lettuce and enjoy 1 small lemon juice.

Serve on a plate with onions and lettuce.

コメント
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