いわしのバターソテー
2人分
①いわし4匹を開いて塩こしょうをふる。
②バターを溶かしたらおろしにんにく小匙1/2を入れていわしを並べる。
⓷弱めの中火でいわしに焼き色がつくまで焼いたら裏返す。
➃2~3分焼き、皿に盛り付け玉ねぎやレタスなどを添えレモン汁小匙1をかる。
⑤皿に盛り付け玉ねぎやレタスなどを添える。
Sautéed Siwashi butter
- people divided
- Open the four sourves and sift salt and pepper.
②After melting the butter, add 1/2 of the grated garlic and arrange the sardines.
⓷It turns over when baking until the sykeshi is browned over a weak medium heat.
➃Bake for 2-3 minutes, serve on a plate and serve with onions and lettuce and enjoy 1 small lemon juice.
⑤Serve on a plate with onions and lettuce.