ローストビーフ丼
ローストビーフを使い丼にしました。
➀牛肉(モモや肩肉)に塩・胡椒を振りかけ、サラダ油で表2分、裏2分焼きつけてアルミホイルで包んで冷やす。
②冷えれば薄く切り皿に盛りつけ,卵やトマト、好みのソースをかけて出来上がり。
⓷ご飯に乗せたらローストビーフやトマト・生卵を乗せ丼に。
ソース:しょうゆ50mℓ・みりん・25mℓ・料理酒25mℓ
Roast Beef Bowl
➀Sprinkle beef (peach or shoulder) with salt and pepper, bake with salad oil for 2 minutes, and back 2 minutes, wrap it in aluminum foil and cool.
②If it cools down, serve it thinly on a plate and add your favorite sauce.
⓷Roast beef bowl when you put it on rice.
Sauce: Soy sauce 50ml, mirin, 25ml, cooking sake 25ml