おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 ローストビーフ丼

2022年04月01日 | 日記

ローストビーフ丼

   ローストビーフを使い丼にしました。

  

➀牛肉(モモや肩肉)に塩・胡椒を振りかけ、サラダ油で表2分、裏2分焼きつけてアルミホイルで包んで冷やす。

②冷えれば薄く切り皿に盛りつけ,卵やトマト、好みのソースをかけて出来上がり。

⓷ご飯に乗せたらローストビーフやトマト・生卵を乗せ丼に。

ソース:しょうゆ50mみりん・25m・料理酒25m

Roast Beef Bowl

    

Sprinkle beef (peach or shoulder) with salt and pepper, bake with salad oil for 2 minutes, and back 2 minutes, wrap it in aluminum foil and cool.

②If it cools down, serve it thinly on a plate and add your favorite sauce.

Roast beef bowl when you put it on rice.

Sauce: Soy sauce 50ml, mirin, 25ml, cooking sake 25ml

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする