おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  豚肉のソテー

2022年07月10日 | 日記

豚肉のソテー

①豚肉に醬油麴で下味をつけて冷蔵庫で1日置いて置く。

②フライパンで塩・胡椒を振り掛け①を焼く。

③お皿に盛り付け卵焼き・トマト・ブロッコリーや人参ソテーを盛り付けて出来上がり。

*野菜は季節のピーマン・ほうれん草など何でも良い。

*醬油麴は麹と醬油を混ぜ炊飯器の保温5~6で作る。

Sautéed pork

①Season the pork with soy noodles and leave it in the refrigerator for a day.

➁Sprinkle with salt and pepper in a frying pan and bake .

③Serve fried eggs, tomatoes, broccoli and sautéed carrots on a plate and voila.

* Vegetables can be anything from seasonal peppers to spinach.

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