おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  牛肉とトマト煮

2022年07月09日 | 日記

牛肉とトマト煮

牛こま切れ肉とのトマト煮込み、調味料を和えたら、あとは加熱するだけです。

      

①牛こま切れ肉150gは一口大に切りオリーブオイル大匙1で炒める。

②醬油・コンソメの顆粒小匙1・塩胡椒で味付ける。

③カットトマト・ブロッコリーを入れ出来上がり。

⓸お皿に盛り付け、茹で卵を乗せ完成。

えのきまいたけ・椎茸などを使うのも良い。

Boiled beef and tomatoes

After stewing tomatoes with slices of beef and adding the seasoning, all that's left is to heat it.

   

①150g of sliced beef is cut into bite-sized pieces and fried in 1 tablespoon of olive oil.

➁Season with soy oil, consommé granule small spoon 1 and salt and pepper.

③Add the cut tomatoes and broccoli and voila.

⓸Serve on a plate, boil the egg and finish it.

* It is also good to use enoki, maitake mushrooms, shiitake mushrooms, etc.

 

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