鯵のフライ
サクサクのアジフライは、ごはんのおかずはもちろん、酒のつまみにも、ぜひお試し下さい。
2人前
①アジ開いた2匹に塩こしょうを降る。
②薄力粉小匙1をまぶし、溶き卵1個にくぐらせ、パン粉30gを付ける。
③鍋の底から4cmほどの揚げ油を注ぎ、170℃に熱し、②を入れ、火が通り、こんがり色づくまで揚げ油を切る。
➃器に盛り付け、山椒の葉・キャベツやミニトマトなどを添え、ソースをかけて完成。
Fried Sardines
Please try crispy aji fries not only as a side dish of rice, but also as a snack of sake.
- people before
➀The two open aji are salted and peppered .
②Sprinkle 1 teaspoon of light flour, put it in 1 soluble egg , and add 30 g of breadcry .
③Pour about 4cm of frying oil from the bottom of the pan, heat to 170°C, put②, and cut the frying oil until the heat is cooked and browned .
➃Ware is ware, d'or cabbage, mini tomatoes, etc., and sauce is completed.