洋風きんぴら
あっという間に簡単に作れます。
①椎茸・にんじんは細切り・じゃがいもは細切り、水に5分程さらす。
②中火で熱したフライパンにサラダ油をひき、おろしニンニク・鷹の爪を入れ、香りが立ってきたら、①じゃがいもに火が通るまで中火で炒める。
③②・水・コンソメを入れ、中火で炒め、水気が少なくなってきたら弱火にし、粉チーズを入れ、全体に味が馴染むように炒めたら、火から下ろす。
④器に盛りつけ、パセリをちらして完成。
Western-style kinpira
It's easy to make in no time.
①Shred shiitake mushrooms and carrots, and expose potatoes to shredded water for about 5 minutes.
②Heat the salad oil in a frying pan heated over medium heat, add the grated garlic and hawk's claw, and when the aroma starts,① Fry the potatoes over medium heat until cooked.
③② Add water and consommé, fry over medium heat, reduce the heat to low when the water is low, add grated cheese, fry so that the taste blends in with the whole, and remove from heat.
④Serve in a bowl and sprinkle with parsley to complete.